سید محسن حسینی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل آبفای گیلان گفت: سختی آب تنها در برخی از منابع زیرزمینی (چاه‌ها) بالاتر از حد استاندارد می باشد.

به گزارش پایگاه خبری وارنا  :  پیرو اظهارات رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جلسه شورای پدافند غیرعامل مبنی بر اعلام بالاتر از حد استاندارد سختی آب در استان گیلان، مدیرعامل این شرکت بر سلامت و کیفیت آب در حد استانداردهای ملی ایران صحه گذاشت.

سید محسن حسینی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل آبفای گیلان گفت: سختی آب تنها در برخی از منابع زیرزمینی (چاه‌ها) بالاتر از حد استاندارد می باشد.

وی تصریح کرد: سختی آب عموماً به میزان غلظت کلسیم و منیزیم آب گفته می شود که در اثر جوشاندن آب، اندکی ته نشین می گردد و باتوجه به اینکه سختی آب برای انسان مضر نیست، ممکن است مقبولیت آن از نظر طعم و ذائقه در افراد مختلف متفاوت باشد.

حسینی در ادامه افزود: نتایج آزمون های آب که با نظارت کمیته تخصصی برنامه ایمنی آب در آزمایشگاه های تخصصی استان توسط مرکز بهداشت و شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی به طور مستمر مورد بررسی قرار می گیرد بیانگر سلامت کامل آب شرب بهداشتی است.