رابطه FATF با عملیات تروریستی ۳۱ شهریور خوزستان❗️
عضویت ایران در FATF جمع اضداد است؟
نتیجه گیری و تحقیق با شما
محمد صادق رجبی
همه چیز در خصوص FATF
از دیدگاه ما ،همانگونه که جمع اضداد محال است،حضور ایران در کشورهای هم پیمانFATF همانند جمع اضداد،،،
تحقیق بیشتر و نتیجه گیری با شما است.
برای مثال شما در جمع دو تضاد سفید و سیاه ، باز به سیاه مطلق خواهید رسید و آیتم های موجود در اف ای تی اف(FATF)خارج از بند و تبصره و شرط ، هدف واحد دارد .
این گروه ویژه اقدامات مالی بصورت خودجوش به وجود آمد تا با تروریسم مبارزه کند ، و هر کشوری که با تروریسم همکاری کند ، هم پیمانان اف ای تی اف اقدام به تنبیه مالی آن کشور خواهند نمود.
حالا مهم است تشخیص دهیم در یک مبارزه کدام تروریست است ؟
برای مثال شما عملیات تروریستی ۳۱ شهریور رژه خوزستان را عملیات ترور می نامید اما اکثر کشورهای عضو اف ای تی اف در شبکه های رسانه های خود حرفی از اقدام تروریستی نزده بلکه این گروه را گروه مخالف جمهوری اسلامی ایران یا گروه های غیر تروریستی و مبارز قلمداد میکنند ، شما دراینجا و این موضوع با جمع اضداد که محال است روبه رو هستید .
گروه ویژه اقدام مالی(در پولشویی) به اختصار: افایتیاف (به انگلیسی: FATF)
یک سازمان بین دولتی است که در سال ۱۹۸۹ با ابتکار جی ۷ با توجه به سیاستهای توسعه برای مبارزه با پولشویی تأسیس شده است. این سازمان در سال ۲۰۰۱ به عمل در مبارزه با تأمین منابع مالی تروریسم گسترش یافت. دبیرخانه فت اف مستقر در مقر سازمان همکاری اقتصادی و توسعه در پاریس است.
⭕️گروه ویژه اقدام مالی
مخفف = FATF
تأسیس = ۱۹۸۹
نوع سازمان= دولتی بینالمللی
هدف مبارزه = پولشویی و تأمین مالی تروریسم
?مقر= پاریس، فرانسه
منطقه خدمت= بینالمللی
✔️عضویت زبانهای رسمی انگلیسی، فرانسوی
✔️ رئیس= مارشال بیلینگزلیا
در مسیر زمان فعالیتهای این گروه گستردهتر شد و در نتیجه در سال ۲۰۱۲ مقابله با تأمین مالی فعالیتهای اشاعهای نیز به مأموریت این گروه اضافه شد و در همین سال آخرین ویرایش توصیههای خود را برای مقابله با جرایم مالی (تأمین مالی تروریسم، تأمین مالی فعالیتهای اشاعهای، پولشویی و …) منتشر کرد. عنوان این توصیهنامه «استانداردهای بینالمللی در مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم و اشاعهگری» است.
این گروه میزان پیشرفت کشورهای عضو در زمینه پیادهسازی توصیههای این گروه را رصد میکند. همچنین پیشرفت تصویب و اجرای توصیههای گروه در سطح جهان را نیز نظارت میکند. بر اساس همین رصد و نظارت گروه کاری اقدام مالی کشورها را به سه دسته تقسیم کرده است. یک دسته کشورهایی هستند که از نظر این گروه کاملاً بر توصیههای این گروه منطبق بوده و آنها را اجرا کردهاند. این گروه بیشتر کشورهای توسعه یافته هستند. گروه دوم کشورهایی هستند که در حال پیشرفت و تطبیق با استانداردهای مشخص شده هستند. دسته آخر کشورهایی هستند که همکاری با این گروه نداشتند و لذا از نظر گروه کشورهای دارای خطر پولشویی و تأمین مالی تروریسم هستند. این دسته خود به دو دسته تقسیم میشوند. یک دسته کشورهایی که علیه آنها «اقدام متقابل» انجام نمیشود. دسته دیگر آنهایی هستند که علاوه بر بودن در لیست سیاه علیهشان اقدام متقابل نیز صورت میگیرد.
لیست سیاه FATF
بعد از چند سالی و بالا و پایین، سرانجام اولین بار در کتاب مرجع سال 2009 FATF برای کشورها و ارزیابان
معیارهای نهایی بررسیهای FATF معرفی شد، اما از 9 سال قبل از آن، یعنی از سال 2000 میلادی
گروه ویژه اقدام مالی، در گزارشهای سالانهاش، یک «لیست سیاه» از کشور هایی که با معیار این نهاد
پرخطرترین کشورها برای سرمایهگذاری هستند قرارد داده بود. این لیست سیاه همان لیستی بود که
از طرف « سازمان همکاریهای اقتصادی و توسعهای» یا OECD نیز منتشر میشد و عنوان آن هنوز هم «کشورها و قدرتهای نامناسب برای همکاری» است.
این لیست شامل کشورهایی است که از نظر کارشناسان این سازمان، در مبارزه جهانی علیه پولشویی و تامین مالی تروریسم همکاری نمیکنند.
البته با وجود تمام انتقادهایی که به این لیست وارد بود است
بعد از اجلاس « جی 20» در سال 2008 این نهاد تصمیم گرفت بررسیهایش را دقیقتر و معیارهایش را سختگیرانهتر بررسی کند.
در سال 2009 برای اولین بار، نام ایران در کنار نام پاکستان، ازبکستان، ترکمنستان وارد لیست سیاه پیشنهادهای سرمایهگذاری FATF شد.
در سالهای بعدی نیز گزارشها ادامه پیدا کرد و نام ایران در راس لیست سیاه به چشم میخورد
در حالی که FATF این حق را برای خودش محفوظ میدانست که در بررسیهای تازه نام بعضی کشورها را
از لیست حذف و نام کشورهای دیگری را به آن اضافه کند، اما ایران در کنار کره شمالی در جایگاهی حتی بدتر از لیست سیاه قرار می گرفت.
آیا FATF حماس فلسطین و حزب الله لبنان را گروه تروریستی میدانند؟
محوریت تصمیم گیری FATF کدام کشور ها حضور دارند؟
آیا جمع اضداد محال نیست ؟
محمد صادق رجبی _ فعال سیاسی