• امروز : یکشنبه - ۱۸ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 8 September - 2024
0

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان: اجرای درج لوگوی تراریخته بر روی محصولات در گیلان

  • کد خبر : 2050
  • 23 مهر 1397 - 22:46
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان: اجرای درج لوگوی تراریخته بر روی محصولات در گیلان

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان: اجرای درج لوگوی تراریخته بر روی محصولات در گیلان به گزارش پایگاه خبری وارنا : معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از اجرای دستورالعمل تراریخته، در خصوص درج لوگوی تراریخته بر روی محصولات در گیلان خبر داد و گفت: سویا، کلزا، کانولا و پنبه دانه […]

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان: اجرای درج لوگوی تراریخته بر روی محصولات در گیلان

به گزارش پایگاه خبری وارنا : معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از اجرای دستورالعمل تراریخته، در خصوص درج لوگوی تراریخته بر روی محصولات در گیلان خبر داد و گفت: سویا، کلزا، کانولا و پنبه دانه و ذرت از محصولات تراریخته هستند.

دکتر زهرا حصاری در نشست خبری با اصحاب رسانه گیلان، با بیان اینکه ۱۶ اکتبر مصادف با ۲۴ مهر به عنوان روز جهانی نامگذاری شده است، اظهار کرد: روز جهانی غذا در ۱۵۰ کشور جهان گرامی داشته می‌شود.

وی آگاهی و توجه مردم، مسئولان و سازمان‌ها به ایمنی و امنیت غذایی را هدف گرامیداشت و نامگذاری این روز عنوان کرد و گفت: رفتار ما آینده ما را می‌سازد و تلاش برای دنیای بدون گرسنه تا سال ۲۰۳۰ شعار امسال روز جهانی غذاست.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان رسالت این معاونت را تامین و ایمنی غذایی و فرآورده هایی سلامت محور دانست و افزود: افزایش نظارت‌ها، بررسی کیفیت مواد و… از برناهه‌های این معاونت است.

حصاری با بیان اینکه طی شش ماهه نخست سال ۵۵۶ مورد بازدید از واحدهای تولیدی استان انجام شده است، تصریح کرد: ۵۹۰ مورد نیز از اقلام مورد نمونه‌برداری قرار گرفت.

وی از اجرای دستورالعمل تراریخته، در خصوص درج لوگوی تراریخته بر روی محصولات در گیلان خبر داد و گفت: سویا، کلزا، کانولا و پنبه دانه و ذرت از محصولات تراریخته هستند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از توقیف ۲۱۰۰ کارتن سویا ۲۰۰ گرمی، ۱٫۵ تن محصولات غذایی غیر بهداشتی شامل ادویه جات، حبوبات، چای و بیسکویت، ۱۵۰ تن کره، ۱۰۰ هزار قوطی کنسرو، یک تن فراورده‌های لبنی، ۸۰ کیلو چای سیاه و ۶۸ کیلو چای سیاه داخلی و خارجی و همچنین چای سبز طی شش ماهه نخست اول سال دانست.

حصاری از معدوم سازی بیش از ۱۶۳ کیلو مواد اولیه نان و شیرینی، ۲هزار و ۴۶۰   قوطی کنسرو و ۶۳ کیلو گردو و ادویه آلوده در استان خبر داد.

وی کلوچه، کوکی، زیتون کنسروی، کنسانتره پرتقال، چای سیاه، کنسرو ماهی تن، فرآورده حجیم شده بر پایه ذرت و سیب زمینی، چای سبز، ویفر، کوکی، بیسکوئیت، کراکر، فراورده حجیم شده بر پایه ذرت، برنج سفید و انواع کنسروها و … را از محصولات صادر شده استان گیلان عنوان کرد.

حصاری اجرای برنامه کاهش قند، نمک و چربی در محصولات تولیدی استان، اجرا و نظارت دقیق در خصوص برچسب گذاری تغذیه‌ای محصولات، پایش محصولات برنج و آرد در استان از نظر فلزات سنگین و پایش محصولات کشاورزی استان از نظر سموم و فلزات سنگین را از برنامه‌های این معاونت در استان بیان کرد.

لینک کوتاه : https://varnakhabar.ir/?p=2050

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.