• امروز : سه شنبه - ۲۹ خرداد - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 18 June - 2024

سرخط خبرها:

در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» صورت می‌گیرد
رهاسازی ۱۰۰ هزارقطعه بچه‌ماهی خاویاری در رودخانه پلرود از مرکز شهید بهشتی
بازدیدهای روز دوم سفر معاون وزیر و مقام عالی سازمان شیلات ایران به استان گیلان با دستور شهردار رشت انجام گرفت؛
آغاز عملیات اجرایی روکش آسفالت مناطق ۵ گانه شهری رشت
شهردار رشت مطرح کرد؛
ضرورت تکمیل و اتمام پروژه های نیمه تمام در رشت
رئیس شورای اسلامی شهر رشت در جلسه ای با حضور استاندار گیلان :
پیشرفت ۳۴درصدی پروژه های طرح میثاق رشت/ حمایت استاندار گیلان از پروژه های مدیریت شهری رشت/ تیرهای برق رها شده در خیابان ها موجب خسارت به شهروندان می شود/ معابر رشت نیمه خاموش هستند
نقش موثر روابط عمومی ها در همراهی شهروندان با مدیریت شهری سازمان ها برای دوام و بقای خود نیازمند استفاده از علم ارتباطات هستند **لزوم تعامل هدفمند و ارتباط دو سویه با مخاطبان توسط فعالان عرصه روابط عمومی با حضور رئیس، اعضای شورای اسلامی و شهردار رشت:
تجلیل از کارگران نمونه فضای سبز شهری شهرداری رشت به مناسبت هفته محیط زیست

0

برداشت لوبیای محلی یا پاچ باقلا پاییزه در زمین‌های کشاورزی گیلان پایان یافت.

  • کد خبر : 4053
  • 24 آبان 1397 - 16:21
برداشت لوبیای محلی یا پاچ باقلا پاییزه در زمین‌های کشاورزی گیلان پایان یافت.

 به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وارنا، سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گفت: ۳۸ هزار بهره بردار ۴۷ هزار تن پیله‌تر پاچ باقلا از ۱۱ هزار و ۷۵۰ هکتار زمین کشاورزی برداشت کردند. خانم بذرکار درآمد کشاورزان را از برداشت پاچ باقلای پاییزه هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد. وی […]

 به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وارنا، سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گفت: ۳۸ هزار بهره بردار ۴۷ هزار تن پیله‌تر پاچ باقلا از ۱۱ هزار و ۷۵۰ هکتار زمین کشاورزی برداشت کردند.

خانم بذرکار درآمد کشاورزان را از برداشت پاچ باقلای پاییزه هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد.
وی گفت: شهرستان‌های رشت، صومعه سرا و آستانه از مهمترین مناطق تولید پاچ باقلا در گیلان است.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: گیلان تنها تولیدکننده پاچ باقلا در کشور است.
پاچ باقلا در استان گیلان در ۲ فصل بهار و پاییز کشت می‌شود.
برداشت پاچ باقلای پاییزه از نیمه مهر آغاز می‌شود و تا آبان ادامه دارد.
گیلانی‌ها به لوبیای محلی، پاچ باقلا می‌گویند و از آن برای پخت غذای محلی باقلا قاتوق استفاده می‌کنند

لینک کوتاه : https://varnakhabar.ir/?p=4053

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.