به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وارنا،محمد جواد عامر گفت: در بحث اجرای طرح مصارف غیر چوبی، هنوز به مرحله برگزاری مزایده نرسیده ایم و تنها در خصوص کلیات طرح،  در کارگروه استان موافقت به عمل آمده است.

فرماندار ماسال در گفتگویی با تالش فردا، در خصوص موارد مطرح شده در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی روز شبنه،  با حضور استاندار محترم ، نمایندگان مجلس و سایر مسئولین استانی عضو ستاد  برگزار شد،  گفت: در این جلسه به طور کلی ۸ طرح مطرح شد، ۲ طرح آن استانی بود، یکی در خصوص لایروبی آب بندهای سراسر استان، که در مواجهه با این مشکل به چه شیوه هایی عمل شود و دلیل آن این بود که به نظر می رسد سازمان آب منطقه ای  به تنهایی توان و بودجه لازم را که همه ساله بتواند لایروبی را انجام دهد را دارا نیست.
پیشنهاد شده  برخی شهرستانها،  همچون ماسال، که ۸۰ درصد زمینهای کشاورزی از همین آب بندها، آب آنها تامین می شود، حد الامکان از توان دهیاریها و شوراها استفاده کنیم؛ اگر امکان نبود، مناقصه برگزار کنیم تا به یک نحوی این آب بندها لایروبی شوند تا مردم و کشاورزان عزیز با مشکل رو به رو نباشند؛یکی از این طرحها همین طرح بود که مصوب شد  و  قوانین و بندهای آن مشخص شد و قرار شد که روز طی جلسه دیگری به ریاست استاندار محترم پس از اصلاح تعدادی از ماده ها،  این مصوبه را به دستگاها ابلاغ نمایند.

طرح دیگری که مصوب شد: بحث ساماندهی رودخانه ها بود؛ در آنجا به بحث طغیان های اخیر رودخانه ها و آسیب هایی که به زندگی مردم وارد می کنند و به نحوی برای راه ها و پلها تهدید شده اند، اشاره شده و در این جلسه برای آن یک سری قوانین و راهکار در نظر گرفته شد که البته در جلسات پیش از آن نیز بر روی قوانین و راهکارها کار شده بود و روز گذشته به تصویب نهایی رسید، در این رابطه چند مورد اصلاحات باقی مانده که مقرر شد در کارگروه تخصصی نشستی در خصوص آن برگزار شود و سپس به مرحله مزایده برسد.

بحث بعدی ۲ طرح سرمایه گذاری مربوط به آستارا بود، یکی در خصوص پروژه پاراگریدر و دیگری استخر دلفین، که هر دو طرح رد شدند؛ پس از آن ۴ طرح سرمایه گذاری برای ماسال بود که با دفاعیاتی که صورت گرفت، خوشبختانه هر ۴ طرح آن مصوب شد.
این طرحها توسط منابع طبیعی آماده شده و موارد مختلف در آن لحاظ شده است، ما پیش از این و به دلیل حساسیت بالای اجرایی، جلسات مختلف و فشرده ای را در خصوص ۴ طرح برگزار نمودیم؛ اما همانطور که پیشتر اشاره کردیم این طرح یا باید اجرا نشود، یا اگر اجرا شود به نحوی اجرایی شود که جوانان بومی و شهروندان منطقه از آن منتفع باشند و همینطور از تخریب جنگلهای شهرستان جلوگیری به عمل آید.

وی افزود: در اینجا دو بحث مطرح است، اینکه افرادی که قرار است در مزایده شرکت نمایند، باید در توان آنها باشد که بتوانند طرح را اجرایی کنند؛ بحث دیگر اینکه شرکت کنندگان در مزایده الزاما باید بومی باشند، سابقه کار اجرایی در این زمینه دارا بوده و رزومه مناسب داشته باشند که برای هر کدام از این موارد یک امتیازاتی در نظر گرفته شده؛ در مجموع کسانی که بتوانند بیشترین امتیاز را کسب کرده و بالاترین مبلغ دولتی را اعلام کنند، برنده مزایده خواهند بود.
فرماندار ماسال یادآور شد: این طرح به مرحله برگزاری مزایده نرسیده، زیرا هنوز دو کارگروه دیگر برای تصمیم گیری نهایی باقی مانده  و می بایست تمامی موارد در آن بررسی و ارزیابی شوند.
هنگامی که به این مرحله رسیدیم فراخوان رسمی و عمومی خواهد شد، کتابچه طرح در اختیار علاقه مندان قرار خواهد گرفت و کسانی که احساس می کنند توانمندی و شرایط لازم را دارا هستند، می توانند در آن شرکت نمایند.