جلسه ستاد باز آفرینی پایدار محیط شهری با حضور مدیر کل امور شهری استانداری گیلان در فرمانداری تالش برگزار شد / ۲۲ شهریور ۹۷
فرماندار تالش در جلسه ستاد بازافرینی پایدار محیط شهری :
به گزارش پایگاه خبری وارنا / بازآفرینی هدف گذاری خوبی برای بازیابی فضاهای شهری و ایجاد عدالت اجتماعی در فضاهای شهری است.
♦️جلسه ستاد بازافرینی پایدار محیط شهری به ریاست فرماندار تالش و باحضور مدیرکل امور شهری استانداری گیلان و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی صبح امروز 22 شهریور 97 در فرمانداری تالش برگزار شد
✍️به گزارش روابط عمومی فرمانداری تالش ، سید عیسی مهدوی فرماندار تالش با تاکید برارزشمند بودن طرح باز افرینی گفت : بازافرینی هدف گذاری خوبی برای بازیابی فضاهای شهری و ایجاد عدالت اجتماعی در فضاهای شهری است.
♦️فرماندار تالش همچنین افزود : در این طرح کارکرد های اجتماعی بسیار موثر تر از کار کردهای فیزیکی و سازه ای خواهد بود چرا که این کارکرد ها شامل بازسازی نقاط فرسوده و فقیرنشین و اعتدال در توزیع فضاهای شهری و متعاقبا رشد اقتصادی می شود
♦️فرماندار تالش یاداور شد : این طرح در واقع بدنبال احیای قسمت هایی از شهرهاست که یا در طراحی شهری دیده نشده ، فراموش شده و یا مطابق ارزش مکان توجه صورت نپذیرفته است
♦️مهدوی خطاب به دستگاه های اجرایی متذکر شد : از لحاظ اقتصادی ، فرهنگی،اجتماعی همه دستگاه ها بایستی در احیای این فضاها و بانجام رسیدن طرح ها همکاری لازم را انجام دهند و مدیران شهری اهمیت این طرح را در رونق اقتصادی آینده شهرستان جدی بگیرند.
هوشنگ عباسقلی زاده مدیرکل امور شهری استانداری گیلان در جلسه ستاد باز آفرینی محیط شهری که در فرمانداری تالش برگزار شد گفت :
در بحث احیای فضاهای شهری در درجه اول بایستی پویایی اقتصادی این طرح ها که زمینه ساز تقویت شهرها خواهد شد را در نظر گرفت.
♦️مدیرکل امور شهری استاندار تصریح کرد: انشعابات رایگان،تهاتر ملکی، تخفیف های ۵۰درصدی عوارض، و برخی موارد دیگر از جمله تسهیلاتی است که شامل این طرح شده تا از این طریق زمینه تشویقی برای استقبال متقاضیان باشد.
ایرج شاهی معاون امورعمرانی فرماندار تالش در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار محیط شهری ، این طرح را یکی از بزرگترین برنامه های توسعه شهری کشور خواند و گفت :
از جمله اهداف مهمی که این طرح بر آن استوار است،پایدارسازی محلات،کاهش فقر شهری،کاهش آسیب های اجتماعی،تقویت اقتصاد محلات، بهبود عملکرد ترافیکی و کیفیت بخشی به معماری شهری است.
♦️شاهی ادامه داد : به تبع همین اهداف ، جلسات متعددی برگزار شد که در مجموع ۶۰مصوبه و ۴۷۰ساعت نفر کار کارشناسی در شهرستان صورت پذیرفت که در قالب ۴کارگروه تخصصی به این موضوعات پرداخته می شود.
♦️معاون امور عمرانی با بیان اینکه ۱۲پروژه در قالب این طرح در مجموع برای ۴شهر(تالش، اسالم، حویق، چوبر)مورد بررسی قرار گرفته اذعان داشت:افزایش نفوذپذیری بافت های فرسوده و دسترسی بیشتر به خدمات شهری و احیای بافت های فرسوده مبنای انتخاب پروژه ها می باشد