بهراد ذاکری: جمشید رسایی می تواند با یک رای از تیم آقای رمضانپور شهردار شود
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وارنا ؛ دکتر بهراد ذاکری،عضو شورای اسلامی شهر رشت پیرامون انتخاب شهردار رشت گفت و گویی انجام داده است
دلایل شما برای مخالفت با شهردار شدن آقای عبداللهی چیست؟
دلایل من در این زمینه کاملا شفاف است چون معتقدم ملاک شهردار شدن یک فرد شاخص های متعددیست که از نظر من ایشان در اولویت قرار نمی گیرند. اگر قرار بود بر اساس رفاقت و منافع شخصی رای دهم قاعدتا رای نخست ایشان باید من می بودم. اما شهر برای من نسبت به رفاقت اولویت دارد.
چرا شما بعد از بار اولی که نام خانم مقیمی را مطرح کردید باز هم گزینه دیگری را معرفی کردید؟
هنوز هم معتقدم گزینه ای چون سرکار خانم مقیمی بهترین فرد در این شرایط برای شهرداری رشت بود. از بدو معرفی ایشان متاسفانه هیچ استقبالی از سوی هیچ یک از اعضای شورا نشد و من ناگزیر فرد دیگری را که از نظرم شاخص های قابل دفاع تری از سایر کاندیدا ها داشت معرفی کردم که مورد اقبال هم واقع شد. با تصمیم شورای هماهنگی احزاب در مطرح شدن دوباره نام سرکار مقیمی و احساس اینکه میتوان دوباره برای ایشان شانس قائل شد من مجددا تمام ضمانت های لازم برای رای به ایشان را دادم و حتی طبق درخواست من کاندیدای بعدی که معرفی کرده بودم آمادگی لازم برای انصراف به ایشان را نیز به بسیاری از دوستان ابراز کرد.اما متاسفانه افرادی که هیچ تمایلی به شایسته سالاری ندارند تمام سعی خود را در مسموم کردن فضا به کار بستند که منجر به انصراف ایشان شد تا یک فرصت طلایی برای رشت از دست برود.
شنیده ها از مطرح شدن نام مهندس جمشید رسایی برای شهرداری رشت حکایت دارد، آیا این موضوع را تایید میکنید؟
بله، طبق اطلاع من ایشان با امضای هشت تن از عزیزان و همکاران شورا قابلیت اضافه شدن به لیست را دارند و بر خلاف عده ای که سعی میکنند فضای شورا را سیاسی کنند معتقدم با توجه به ملاک ها و شاخص ها بتوانند رای پنج نفر از دوستان را همراه خود داشته باشند و به این ترتیب با رای یک نفر از تیم جناب آقای رمضانپور میتوانند فرصت شهردار شدن داشته باشند.
برخی از افراد در مصاحبه ها از تیم سه نفره لیست امید نام میبرند،آیا شما خود را اصلاح طلب نمیدانید؟
من صراحتا بارها به اصلاح طلب بودن خود اذعان کرده ام. تا کنون هیچ حرکتی بر خلاف آرمانهای اصلاح طلبی و اندیشه اصلاح طلبی انجام نداده ام. اصلاح طلبی این نیست که هر جا منفعت حکم می کند خود را مقید به این واژه بدانیم و هر جایی که صرف ندارد جدای از آن حرکت کنیم. اصلاح طلبی یعنی در نظر گرفتن منافع مردم و با مردم بودن. باز هم تکرار می کنم که مدیریت شهری سیاسی نیست و باید منافع مردم و شایسته سالاری را در اولویت قرار داد