فرماندار رضوانشهر در آیین دومین جشنواره کوچ بهاره دامداران عشایر ( رَمَن شِه) این شهرستان گفت: جامعه عشایری ، به عنوان سنگ بنای تولید، نقش مهمی در امنیت، اقتصاد و استقلال کشور ایفا می کنند و بزرگترین تولید کننده فرآورده های لبنی هستند.
به گزارش وارنا خبر / امروز جمعه پنجم خرداد مهندس سید نادر صفوی میرمحله در دومین جشنواره کوچ بهاره دامداران عشایر ( رَمَن شِه) این شهرستان که به مناسبت دهه کرامت و سالروز آزادسازی خرمشهر؛ در روستای ییلاقی بیاچال مسیر شالراه بخش مرکزی برگزار شد، با تکشر از عوامل برگزاری این جشنواره و اصحابه رسانه، دهیاران و شوراهای اسلامی بخش مرکزی، گفت: هدف از برگزاری این جشنواره معرفی زندگی کوچ نشینی و عشایری و همچنین زنده نگه داشتن آئین و فرهنگ غنی پیشینیان است که در تلاش هستیم با کمک مدیر کل میراث فرهنگی استان گیلان به این جشواره به عنوان ثبت ملی انجام شود.
وی به نقش روستاییان و عشایر در طول سالیان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در عرصه های مختلف اشاره نمود و افزود: جامعه عشایری ، به عنوان سنگ بنای تولید، نقش مهمی در امنیت، اقتصاد و استقلال کشور ایفا می کنند، چرا که آنها در تامین غذا، امنیت غذایی. سلامت تولید مواد غذایی، صنایع تبدیلی و تولید فرهنگ و آداب و سنن پیشتاز بوده اند.
فرماندار رضوانشهر با بیان اینکه تولید محصولات پروتئینی، لبنی و صنایع دستی از شاخصههای جامعه عشایری است، تاکید کرد: حمایت از این قشر زحمتکش در امر تولید و فراهم نمودن زیرساخت های مورد نیاز این بخش مهم جامعه باید مورد توجه ویژه باشد.
نمانیده عالی دولت در رضوانشهر با اشاره به آرد عشایری نیز بیان داشت: با تلاش و پیگیری های صورت گرفته آرد عشایری را از سهمیه ۷٫۵ کیلو به ۱۲ کیلو رساندیم، که اینها همه از خدمات نظام و دولت مردمی به قشر زحمتکش عشایر می باشد.
صفوی با اشاره به اینکه دولت مردمی جناب آقای دکتر رئیسی توجه ویژه ای به قشر عشایر و مناطق روستایی دارد، گفت: بنده به عنوان خادم شما مردمان عزیز با کمک اعضای شورای تامین، حمایت های نماینده محترم حوزه انتخابیه در مجلس شورای اسلامی و مدیران شهرستانی همه توان در جهت رفع مشکلات و خدمات رسانی تلاش خواهیم کرد.
در پایان از عشایر برتر و همچنین هنرمندان شهرستان رضوانشهر تجلیل بعمل آمد.
*این شهرستان داری ۹۰ هزار دام سبک و حدود ۳۰ هزار دام سنگین می باشد و دارای ۹۰۰ دامدار که از این تعداد ۲۱۸ خانوار عشایر هستند و سالانه بیش از ۱۰۰۰ تن تولید گوشت قرمز تولید و به بازار عرضه می شود.